váci napok

váci napok

Vác-alsó...

2014. november 25. - leves(z)

Épül a parkoló Vác-alsóváros állomáson. Ahogy látszik a sok ott álló autón, szükség is van rá. A város felőli oldalon már látszik, mi is lesz itt.DSC_0352.jpg

Ami még jobb, úgy tűnik, világítás is készül. Végre nem kell majd bokatörés-veszélyes feketeségben botorkálni.

DSC_0353.jpg

Ez nem vonatkozik persze azokra, akik innen a lakótelep közepe, a bolt felé próbálnak átjutni. Azok továbbra is telefonnal világítva mehetnek.

A vágányok között szép, és most már tartós elválasztó kerítés épült. Mindenki mehet az aluljáróba, megszűnt a rövidített útvonal.

DSC_0354.jpg

A képen látható az új szerelvény, amely Veresegyház felé közlekedik. Nagyon modern.. ez vajon nem fog késni? Ha mégis, legalább esztétikusan...

Most már csak egy fedett váró kellene, mert jön a tél, és nem szeretnék úgy járni, mint eddig néhányszor, amikor a késő, sőt kimaradó vonatra kellett várni fél órákat a dermesztő téli szélben. 

Persze, volt, amikor nem a hidegre gondol az ember, mert ilyen szép:DSC00082.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vacinapok.blog.hu/api/trackback/id/tr676932695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása